Søk i denne bloggen

onsdag 31. mars 2010

Bryllupsinfo for dere som skal dele dagen sammen med oss...

....26. juni 2010 på Staur Gjestegård står den store dagen vår. Det begynner ikke der, men fredag 25. juni fra ettermiddagen og utover kvelden på Atlungstad Golfklubb ved den gamle brennerikjelleren og uteområdet nede ved Mjøsa. Vi håper vi ser så mange som mulig av dere der sammen med oss sånn at vi alle kan bli litt kjent. Her er det muligheter for litt golfaktiviteter og annet for den som ønsker det. Kvelden er uformell og krever hverken pyntet antrekk eller annet en deg selv med godt humør. Det blir servert mat fra grillen med drikke til.

Staur har ikke plass til oss alle, så vi møtes igjen lørdag til vielse i Hamar Domkirke med start kl 14:15. Ferden går så videre til Staur Gjestegård i Stangebygda for bryllupsfest! Her må alle huske at mottoet er fest og morro, det er nemlig det vi ønsker oss for denne dagen. Vi håper jo selvfølgelig at denne kvelden varer så lenge som mulig og ut i det tidlige morgentimer minst. Det vil være en rettrett når vi løpet av natta, ca kl 02:30 bytter lokalet og forflytter oss noen hundre meter ned mot Mjøsa. Vi er veldig nær St.Hans så nattelyset skal spille på vår side.

Vi ønsker oss mest av alt gode venner og en fin fest, nedenfor finner du allikevel litt praktisk info for pålogging til våre ønskelister.

http://www.bryllupslisten.no/

Gjestepassord: 2010junibryllup

http://www.tilbords.no/

Gjestepassord: staur

Nedenfor vil det følge litt ytterligere info etterhvert som vi nærmer oss.

Vi håper så mange av dere som mulig kan dele denne dagen sammen med oss. Vi gleder oss skikkelig!

Ingvild & Lars

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar